Η Imperio κατάφερε να ολοκληρώσει τον 10ο όροφο του Icon, λίγο πριν την επιβολή περιορισμών στα εργοτάξια λόγω του κορωνοϊού (Covid-19). Μέχρι τη Δευτέρα 23.03.20, που ήταν και η τελευταία εργάσιμη ημέρα, το Icon δεν παρουσίασε καμία καθυστέρηση στο αρχικό πλάνο κατασκευής του έργου. 

 

Οι κατασκευαστικές εργασίες του Icon το προηγούμενο διάστημα επικεντρώθηκαν στον 10ο όροφο, σημείο που αποτελεί ορόσημο για την κατασκευή του εμβληματικού κτηρίου.

 

Ο 10ος όροφος θα φιλοξενεί σημαντικές εγκαταστάσεις, όπως την πισίνα υπερχείλισης, το μοναδικά σχεδιασμένο pool bar και το πολυτελές εστιατόριο, ανέσεις οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για τους πολίτες της Λεμεσού.

 

Το Icon θα διαθέτει 54 υπερπολυτελείς κατοικίες, στις οποίες οι ένοικοι θα απολαμβάνουν πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και την πόλη της Λεμεσού.

 

Στο φουλ οι μηχανές πριν τον κορωνοϊό.

Μέχρι τον περιορισμό των εργασιών στο εργοτάξιο λόγω του κορωνοϊού, καθώς το ύψος του κτηρίου αυξανόταν, οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούσαν όλο και ταχύτερα. Το επόμενο βήμα στην κατασκευή του Icon είναι η ολοκλήρωση του 11ου ορόφου, ο οποίος θα φιλοξενεί επίσης σημαντικές εγκαταστάσεις προσβάσιμες στο κοινό, όπως είναι το Fitness και Yoga Club.

 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως για την κατασκευή του Icon απασχολούνται πέραν των 100 εργαζομένων ημερησίως.

 

Τέλος, οι πωλήσεις του Icon φτάνουν το 58%, ενώ πολλά επιφανή πρόσωπα του εξωτερικού βρίσκονται μεταξύ των αγοραστών των πενηντατεσσάρων συνολικά διαμερισμάτων του Icon.

 

Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους οικείους μας από την επέλαση του κορωνοϊού. Ενωμένοι για τον κοινό αυτό σκοπό και οπλισμένοι με υπομονή θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα επιστρέψουμε στη φυσιολογική ροή της καθημερινότητας πολύ σύντομα.

 

Μενουμε σπίτι. Μένουμε ενωμένοι.

 

Πηγή: Inbusinessnews