Εταιρείες εξαγοράς δανείων αρχίζουν να βγάζουν τον Ιούλιο σε πλειστηριασμό ακίνητα εκατομμυρίων. Μετά τα ονόματα των τραπεζών που είχαμε συνηθίσει στις ειδοποιήσεις των εκποιήσεων, σειρά παίρνουν εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων που αδειοδοτήθηκαν από την Κεντρική Τράπεζα.
Στους πλειστηριασμούς που έρχονται, στις 15 Ιουλίου θα βγει σε πλειστηριασμό μετά από αίτηση της Gordian Holdings, οικόπεδο 1.255 τ.μ. στον Άγιο Δημήτριο, στον Στρόβολο, αξίας €5 εκατ. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι το κτήριο που στεγάζεται ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών. Αναφορικά με το ποια είναι η εταιρεία Gordian που αδειοδοτήθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κεντρικής, γενικός διευθυντής είναι ο Νικ Σμιθ και διεύθυνση εμφανίζονται τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου.
Η ίδια εταιρεία θα βγάλει σε πλειστηριασμό την ίδια ημερομηνία οικόπεδο στο Πλατύ Aγλατζιάς έκτασης 595 τ.μ. στην τιμή €964.400. Μετά από αίτημα της Gordian Holdings θα βγει σε πλειστηριασμό οικόπεδο 521 τ.μ. στους Άγιους Ομολογητές στην τιμή €461.200. Η ίδια εταιρεία εξαγοράς πιστώσεων στις 17 Ιουλίου βγάζει οικόπεδο 549 τ.μ. στη Μακεδονίτισσα με τιμή €928.000.
Η Τράπεζα Κύπρου στις 15 Ιουλίου εκποιεί οικόπεδο έκτασης 2.106 τ.μ. στην Έγκωμη με επιφυλασσόμενη τιμή €1.026.000. Αρχές του μήνα, στις 9 Ιουλίου, η Altamira θα βγάλει σε εκποίηση διώροφη κατοικία στον Στρόβολο, περιοχή Άγιος Βασίλειος, στην τιμή €1.275.000. Η Ελληνική Τράπεζα στις 25 Ιουνίου βγάζει σε εκποίηση χωράφι 4.376 τ.μ. στην Αγλατζιά στην τιμή €779.850 και οικόπεδο 576 τ.μ. μαζί με τριώροφη κατοικία 390-400 τ.μ., που βρίσκεται στο Πλατύ Αγλατζιάς, στην τιμή €587.500.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ